Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Corxeres d'estiu II

Contemporània.- El saló d'actes de la Conselleria de Salut, un edifici neogòtic situat al carrer de Can Campaner de Palma, serà, avui horabaixa (20h) l'escenari en el qual l'Orquestra de l'Aula de Música Contemporània del Conservatori de Felanitx presenti un programa dirigit per Josep Prohens i en el qual s'interpretaran obres dels mallorquins Bartomeu Artigues, Biel Oliver, Andreu Seguí i Laura Pons entre d'altres. El concert es repetirà demà vespre al Santuari de Sant Salvador de Felanitx (21h).

Orgull. Prop del lloc indicat anteriorment, el Casal Balaguer de Palma (21h), el segon dels dos concerts que el Mallorca Gay Men's Chorus presenta per tal de celebrar el Dia de l'Orgull Gay. Amb el títol genèric de Dives d'aquí, el grup que dirigeix Joan Laínez interpretarà cançons de Maria del Mar Bonet o Chenoa, amb la col·laboració de Vivian Caoba i Joana Maria Peralta. Joan Martorell ha preparat els arranjaments de les peces musicals.

Deià. Segueix el Festival de Música de Deià amb un concert a La Residencia (20.30h) en el qual la Camerata Deià i els Deia Chamber Players, dirigits per Alfredo Oyaguez, interpretaran la Serenata per a Orquestra de cordes d'Elgar, Souvenirs de Florence de Txaikovski i el Concert per a violí de Mendelssohn, aquest darrer amb el violinista Gilles Apap, qui ja demostrà que és un dels grans fa uns dies en un concert amb l'Orquestra del Conservatori Superior.

Compartir el artículo

stats