Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Prèvia

Música variada

Llibre Vermell. O Virgo splendens, Stella splendens, Laudemus Virginem, Polorum regina o Imperayritz de la ciutat Joyosa són alguns dels títols de cançons que es troben en el conegut com a Llibre Vermell de Montserrat i que conté peces medievals molt diverses.

Sempre és un goig poder escoltar en viu aquest recull de melodies i ritmes, per tant hem de recomanar la versió que avui horabaixa dirigirà Gori Marcús a Sant Felip Neri de Palma (19 horas). La Capella Oratoriana, el cor Philippus Nerius, el sopranista José Luis Forteza i diversos instrumentistes en seran els intèrprets.

Valldemossa. Pel darrer concert del dotzè Festival Pianino que té com a seu la cel·la de Chopin i Sand a la Cartoixa de Valldemossa (20:30 horas), els organitzadors han programat un recital de la pianista Paula Ríos, que interpretarà les obres que ha inclòs en el seu darrer enregistrament Cantar con los dedos i que conté algunes obres de Chopin al costat de Les Variacions brillants sobre temes de l'òpera 'Il Pirata' de Bellini, escrites per Friedrich Wilhelm Michael Kalkbrenner i La gran fantasia i variacions sobre l'òpera I Capuleti ed i Montecchi de Bellini que compongué Sigismond Thalberg.

Alaró. Jürgen Essl i Marie Zahrádková protagonitzaran el concert Del cicle Els Matins de l'Orgue d'avui dissabte a l'església d'Alaró (11:30 horas). En el programa, diferents peces per a orgue a dues i quatre mans de Camille Saint-Saëns, de Dietrich Buxtehude, de Johann Sebastian Bach, de Johann Christoph Bach i de Max Reger.

Palma. Per avui (20 hores) i per demà (19 hores), el Teatre Principal de Palma ens proposa dues sessions del ballet Don Quijote de Ludwig Minkus. La producció és la que signa el coreògraf José Carlos Martínez per a la Compañía Nacional de Danza i té l'interès extra de poder comptar amb l'Orquestra Simfònica que interpretarà la partitura en directe sota la direcció de Manuel Coves.

Compartir el artículo

stats