Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Piano, recital i seminari

Pianino.- Segueix el cicle que entorn del piano ens proposen els organitzadors de Pianino, a la cel·la Chopin de Valldemossa (20.30h).

Simfònica.- El tenor Gregory Kunde, el baríton Damián del Castillo, el Cor del Teatre Principal i l'Orquestra Simfònica Illes Balears, tots dirigits per Sergio Alapont, ens proposen un recital avui en el Teatre Principal de Palma, amb obres majoritàriament de Verdi, tot i que hi haurà alguns altres noms com Bizet, Leoncavallo i Puccini. Moments estel·lars d' Aida, de Don Carlo, d' Il Trovatore, d' Otello i de Falstaff, però també de Pagliacci, Manon Lescaut i Carmen. Kunde, qui en uns dies cantarà el rol de Radamés d'Aida a l'òpera de Viena i el Rèquiem de Verdi a Jerusalem, és un dels grans tenors de finals del segle passat i principis de l'actual, sobretot pel repertori italià i francès. Seguint amb la nostra Orquestra, esmentem que demà dissabte les seves seccions de cordes, amb Smerald Spahiu al front, actuaran a l'església de Campanet (20.30h) amb un programa que inclou la Suite Abdelazer de Purcell així com la Suite Holberg de Grieg i la Suite Saint Paul de Holst.

Seminari.- Avui, demà i diumenge tendrà lloc a la Universitat el segon Seminari de cant coral dirigit per Marco Antonio García de Paz. El curs va destinat a cantaires de cors, directors, estudiants de direcció coral, estudiants del Grau de Mestre, mestres i professors que vulguin adquirir eines per fomentar el cant coral als centres educatius.Per avui en concret hi ha anunciada, a l'aula 22 de l'edifici de Sa Riera (20h), una Taula Rodona "Visions del món coral", moderada per Llorenç Gelabert (d'Art Vocal Ensemble i professor de la UIB) en la qual intervindran el mateix Marco Antonio García de Paz, Baltasar Bibiloni (compositor i pedagog), Carles Ponseti (d'Studium Aureum), Joan Company (de la Coral Universitat Illes Balears) i Irina Capriles (de Musicantes de Mallorca i professora de la UIB).

Compartir el artículo

stats