Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

De tot

Tangos. La Biblioteca de Babel de Palma és més que una llibreria, és un espai que convida a la tertúlia reposada, a la trobada entre amics i a la música. De fet de forma constant ens proposa sessions musicals, sempre de forma íntima però engrescadora, com la d'avui horabaixa (20h), en la qual Leticia Garce acompanyada del guitarrista Hugo Dambrosio interpretarà un repertori de tangos i boleros.

Popular. Roada és un grup de música popular i tradicional nascut a finals de 2015 al Pla de Mallorca. Està format per músics que provenen de grups i estils diversos però vinculats des de sempre a la música i la cultura popular i tenen un disc enregistrat que volen mostrar en directe avui a l'Espai Il·legal de Marratxí (21.30h). A més de peces que apareixen en el disc, el grup oferirà un repertori que alterna temes propis i altres de músics i grups de la terra.

Campanet. I parlant de presentacions de discos, dins el cicle Primavera Musical de Campanet, avui a l'església de Sant Miquel Pla (20.30h) la cantant i compositora Judit Neddermann presenta el seu tercer treball discogràfic, que amb el títol de Nua consolida la seva tasca com a cantant en solitari. Neddermann és també la veu de The Gramophone Allstars Big Band.

Santa Clara. A Palma continua el cicle de Litúrgia i Cant Coral al monestir de Santa Clara (18h missa cantada i després concert). El grup que avui intervindrà és el Cor Juvenil de Sant Josep Obrer, que dirigeix Xisco Prats. El programa és un ventall molt eclèctic, ja que hi trobam peces com Boig per tu de Pep Sala, Hallelujah de Leonard Cohen, Viva la vida de Coldplay al costat d'Ubi Caritas de Ola Gjeilo, The Seal Lullaby d'Eric Whitacre o Gaudens Gaudebo de Baltasar Bibiloni, entre d'altres.

Compartir el artículo

stats