Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Com a les grans ciutats

Avui horabaixa, a Palma, l'oferta musical és gran i de nivell. Com la de les grans ciutats europees.

Santa Clara.- Per començar, al monestir de Santa Clara (18h) segueix el cicle de Música i Litúrgia amb el cor de Pares i Mares de la UIB, que dirigeix Josep Matas. Primer acompanyament musical durant la missa i després concert.

Palau de congressos.- Torna a Palma un dels pianistes més mediàtics del moment, James Rhodes, qui alterna recitals en directe amb la difusió de la música a través de llibres, en el darrer dels quals, Fugues, repassa una de les seves gires més importants i recull les vivències, pors i derives mentals del seu dia a dia, sempre envoltat de la música.

En el programa d'avui horabaixa, que serà en el Palau de Congressos (19h), obres de Beethoven, Chopin i Bach.

Església de Santa Creu.- El Festival Internacional d'Orgue de Santa Creu (19.45h) ens proposa un recital de Ferruccio Bartoletti, un organista de renom que és un habitual dels més importants festivals organístics d'Europa. Amb una discografia dedicada a la música de Bach i Buxtehude, Bartoletti és director artístic de l'Associació Musical italiana César Franck i membre de l'Ensemble Katharsis, formació amb la qual ha obtingut un premi Grammy.

Teatre Xesc Foreza.- Tres quarts d'hora més tard (20.30h) i al Teatre Xesc Forteza, La Història d'un soldat, una original peça d'Igor Stravinsky, amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca i Bernat Quetglas com a director. Set instruments acompanyen la narració d'un conte de connotacions fàustiques, amb ballarina inclosa.

Compartir el artículo

stats