Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Molt per triar

Cage.- Aquests del grup Phona no aturen de proposar projectes interessants relacionats amb la música contemporània. Avui matí (12h), conviden a participar a tothom que vulgui en una performance que faran a l'edifici de la Misericòrdia de Palma. Es tracta de A House full of Music, una idea genial que John Cage va tenir després d'una visita a Sevilla i observar la musicalitat implícita en el desordre de sons enmig de la gran ciutat. No es necessita ser professional per participar-hi, només sabent cantar o fer sonar algun aparell sonor ja s'hi pot participar!

Família coral.- Com cada any, la família coral de la UIB es reuneix per aquestes dates per oferir un espectacle musical en el qual hi participen quatre-cents cantaires. Enguany amb el títol d'Un Nadal Mediterrani es centrarà la mirada vers la situació de les persones refugiades. Les cançons que s'interpretaran formaran una passejada per la Mar Mediterrània, per fer una crida a la conscienciació i a la solidaritat amb tota la gent que intenta travessar-la. La cita és avui a l'Auditòrium de Palma (19.30h)

Bach.- El cor i l'Orquestra Acadèmia 1830, que dirigeix Fernando Marina presenta avui horabaixa a l'església del convent de Pollença (19h) i demà a l'església de Binissalem (18h), un monogràfic de cantates de Bach, en el qual hi participaran en qualitat de solistes vocals la soprano Irene Mas i el baríton Tomeu Bibiloni. En el programa les Cantates 82, 84 i 140.

Haendel.- No hi ha Nadal sense Messies. I enguany ens arriben dues produccions, la primera de les quals aquest cap de setmana amb l'Art Vocal Ensemble, dirigit per Llorenç Gelabert. Un Messies de caràcter intimista, amb pocs instruments i amb una part vocal plena de delicadesa. Avui s'ofereix a l'església de Sant Francesc d'Inca (20h) i demà a l'església de Crist Rei de Manacor (20h). Ja podem anunciar que el dia 29 Llorenç Gelabert dirigirà un altre Messies, més multitudinari, a la basílica de Sant Francesc de Palma.

Contralt.- També avui i a l'Arxiu del Regne de Mallorca (19h), la contralt americana Ana-Caridad Acosta, acompanyada al piano per Maria Victoria Cortès cantarà un programa eclèctic que inclou obres de Gluck (el famós Che farò senza Euridice), Bizet (dues aportacions de l'òpera Carmen), Donizetti (de La Favorita), Fauré (algunes àries de concert), així com temes de María Grever i Jorge del Moral.

Compartir el artículo

stats