Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Belcanto, bell cant

Fa unes setmanes va cantar l'Arturo d' I Puritani en el Liceu i només fa uns dies s'ha posat en el paper de Sir Edgardo di Ravenswood en la producció que ha presentat l'Òpera de Tenerife de Lucia di Lamermoor. I això no és tot, properament cantarà el Laërte de Hamlet el Riccardo Percy d' Ana Bolena i el Duca di Mantova de Rigoletto.

Totes aquestes activitats, afegides a que també té en repertori obres de Rossini, Mozart, Puccini o Berlioz donen a entendre la versatilitat de la veu del tenor canari Celso Albelo, que avui vespre i a la sala gran del Palau de Congressos de Palma (20h) inaugurarà el cicle "Grans veus" que ens proposa l'Orquestra Simfònica.

En el programa del recital d'avui vespre s'alternaran moments instrumentals d'òpera i sarsuela com el Preludi de Los Borrachos de Gerónimo Giménez o l'Obertura de Guillaume Tell de Giachino Rossini amb àries i romances com Una furtiva Lagrima de l'E lisir d'amore de Gaetano Donizetti o No puede ser de La Tabernera del puerto de Pablo Sorozábal.

El cicle musical es completarà amb concerts de la soprano Valentina Nafornita (l'1 de gener) i el baríton menorquí Simó Orfila (18 de gener), sempre al Palau de Congressos.

Compartir el artículo

stats