Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Música divertida

Hi ha moltes maneres d'arribar a tots els públics a través de la música clàssica i una d'elles és la de fer-la propera i divertida.

Això és el que fan el duo Igudesman & Joo, format per Aleksey Igudesman i Hyung-Ki Joo, el primer, violinista, el segon, pianista i tots dos compositors.

Doncs, avui vespre, el Claustre de Sant Domingo de Pollença (22h), acollirà, dins el marc del Festival, una sessió d'aquests dos artistes inclassificables, que uneixen a un bon fer com a intèrprets, una manera diferent i divertida de moure's sobre l'escenari.

Amb el títol de A Little Nightmare Music, Igudesman & Joo, vestits d'una manera curiosa i que pot sembla extravagant, pensada per a l'ocasió per la casa italiana Archetipo, la qual cosa ja demostra l'exclusivitat del concert, oferiran un recital construït a base de diferents escenes que porten títols com Mozart Bond, Piano Lesson o Rachmaninov had big hands.

Segur que el públic, a més d'escoltar dos intèrprets de gran nivell, gaudirà d'una estona plena de moments divertits.

Si ens hem d'orientar d'acord amb les seves explicacions, A Little Nightmare Music és un "espectacle únic, ple de virtuosisme, música, encant i humor escandalós. Ideal per a públics de 8 a 88 anys, i que captivarà als entusiastes de la música clàssica".

Compartir el artículo

stats