Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Corxeres d'estiu III

Valldemossa.- Amb la direcció musical de Miquel Brunet, avui vespre, al centre Costa Nord de Valldemossa (21.45h), Tomeu Estaràs i Genia Tobin, d´Els Valldemossa, oferiran un concert que amb el títol de Cançons escollides repassarà els èxits del grup així com temes diversos versionats i arranjats al seu estil. Acompanyaran la parella altres músics com el baix Wojtek Sobolewsky, el bateria Pep LLuís García, el violinista Bernat Cabot i el guitarrista Joan Colom. Lara Estaràs i Fernando Patuto també tendran puntuals aportacions.

Phi.- Del Barroc fins a les bandes sonores actuals. Aquest és l´ample repertori que oferirà avui vespre el Phi String Quartet a Cafè A tres bandes de Palma. Alguns membres de la formació provenen de l´Orquestra Simfònica i tenen en comú les ganes de mostrar com, al cap i a la fi només hi ha un tipus de música, sense qualificacions, i es poden mesclar, en un mateix programa un Adagio clàssic amb un Tango o una peça provinent del cinema.

Patrimoni.- El Parlament Europeo i el Consell de la Unió Europea aprovaren, el 17 de maig de l´any passat, la decisió de declarar l´any actual com a Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Per aquest motiu, els Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere es volen sumar a la celebració (que tot sia dit ha passat, de moment, un tant desapercebuda a altres institucions illenques) proposant per demà dimecres dia 25 tota una jornada en la qual es debatrà la situació del Patrimoni Musical a les Balears. Hi haurà veus d´especialistes com els musicòlegs Toni Pizà, Francesc Vicens o Barbara Duràn i altres ponents com Romà Escalas, Miquel Bennàssar o Xavier Carbonell, però també es convida a totes les persones que vulguin dir la seva a acostar-se al Club Nàutic de la Colònia (entre les 11h i les 20h) i fer aportacions. Tots hi estau convidats.

Compartir el artículo

stats