Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Corxeres d'estiu II

Mallorca sense fam.- Avui dissabte i al Golf de Son Muntaner (20.30h) i demà diumenge al Passeig del Born de Palma (12h), alumnes i els professors de "Mallorca Modern Strings" Marta Roma, Oriol Sana i Enric Pastor, oferiran uns concerts, la recaptació dels quals anirà a Mallorca sense fam. Música per a una iniciativa solidària.

Elisir d´Amore.- Donizetti escriví una de les òperes còmiques més representades, es tracta de l´Elisir d´Amore, en la qual s´hi mesclen els amors no correspostos, els enganys i els malentesos. Tots els ingredients necessaris perquè, si hi afegim una música del tot deliciosa, passem una estona agradable. D´aquesta òpera el moment més conegut és l´ària Una furtiva lacrima.

Doncs bé, avui vespre les Coves del Drach de Porto Cristo (21h) serviran d´escenari per a una representació reduïda d´aquest títol tan popular. Entre els intèrprets la soprano Marga Cloquell, el tenor Néstor Losán, el baix-baríton Pedro Quiralte i l'actor Toni Gomila. La part instrumental vendrà de la mà del pianista Andreu Riera.

Instruments de vent fusta.- El Trio Cornucòpia és una formació que, segons els seus membres expliquen, "explora el repertori per trio de cornos di bassetto, un instrument de la família del clarinet que va tenir el seu moment àlgid al Classicisme vienès. La francmaçoneria el va considerar com un instrument pràcticament simbòlic dels seus valors religiosos i fraternals i per això la seva presència a les obres de W.A. Mozart es sol vincular a aquesta comunitat antroposòfica".

Format per Silvia Insa, Joan Sempere i Rafel Caldentey, el trio ofereix avui a l´Hotel Son Net de Puigpunyent (21h) i dins el cicle Sons d'Estiu un programa que han titulat "Mozart a la lògia" i conté obres de Mozart, Stadler i Martín i Soler.

Canyamel.- Avui també acaba el cicle de concerts dedicats al piano que durant aquesta setmana ha tengut lloc a la Torre de Canyamel. A la sessió d´avui hi intervindran els professors Dina Parakhina, Vanessa Latarche i Vladimir Tropp, que durant uns dies han donat unes classes a diferents alumnes venguts d´arreu del món. També hi participaran alguns alumnes destacats.

Folk.- La guanyadora del premi Folk Singer of the year (2014) que dóna la BBC, Bella Hardy, actua anit al pati del castell de Bellver (21.30h). A més de la cantant, que també toca el violí, hi participarà el guitarrista Sam Carter.

Compartir el artículo

stats