Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Dues propostes curioses

Mariona.- Avui horabaixa i a la sala d´actes que hi ha a la Llibreria Drac Màgic (20h), la cantautora (podem dir-ho així, no?) Mariona Forteza presenta un recull de cançons del seu repertori relacionades amb llibres i històries. Des de llegendes populars a versions de fragments literaris. Tot amb una voluntat de proximitat i senzillesa, d´acord a la condició acollidora d´aquest local de la plaça dels Patins.

Mariona Forteza recordarà temes que ha cantat en alguns espectacles de divulgació cultural, com ara La Llegenda de l´ametller o Viure a Cabrera, així com temes d´arrel popular com l´eivissenc De jo et vas despediguent que populartizà el grup UC.

Forteza, també periodista i prou sensible a les històries i a les reinterpretacions dels mons actuals i passats, cantarà acompanyada per Carlos Garrido a la guitarra elèctrica. Curiosa proposta, pel lloc i l´esperit.

Natzaret simfònic/coral.- Als Jardins de Natzaret, a Palma, (20h) la Jove Orquestra de les Illes Balears presenta també avui horabaixa una proposta simfònic/coral, en la qual es podrà escoltar la Simfonia 114 de F. J. Haydn, que és una versió per a orquestra simfònica que ha realitzat Toni Tudurí del Quartet de corda Op 50 número 4 del mateix compositor. Joan Barceló dirigirà la sessió que també comptarà amb la participació del Cor Ciutat de Mallorca (que dirigeix Joan Laínez), la Coral de Felanitx (amb Margalida Massutí al front), la Coral de Ses Salines (amb la direcció de Alejandro Carrizo) i el Cor de cambra del Conservatori de Felanitx (dirigit per Catalina Garí), formacions que cantaran la Missa brevis Rara Avis de Víctor Ferragut i el Glòria d´Antoni Mairata, que ja estrenaren als voltants de la Setmana Santa. Aquest concert està emmarcat dins les activitats de l´Ajuntament de Palma "Palma de Primavera". Curiosa proposta pel lloc i les obres, estrenes o quasi estrenes.

Compartir el artículo

stats