Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Darreres corxeres d'estiu

Alaró, tot preparant l'efemèride.- Una de les més curioses i a la vegada interessants iniciatives musicals illenques és la que ens proposa Miquel Bennàssar al capdavant de l'orgue d'Alaró. Amb Els Matins de l'Orgue, l'instrumentista mallorquí presenta, dissabte rere dissabte, uns breus concerts matinals amb música pensada per el gran instrument.

Tot preparant l'efemèride del desè aniversari (que es cumplirà aquest desembre i ocasions tendrem de parlar-ne), avui dissabte el cicle arriba al seu concert 456, en el qual Miquel Bennàssar interpretarà una peça de Buxtehude (una Ciacona), una de Pablo Bruna (un Tiento), com és natural una de Bach (Passacaglia BWV 582) i una improvisació del mateix Bennàssar sobre El testament d'Amèlia. La cita és l'església de Sant Bartomeu d'Alaró (11.30h).

Taronja sonora.- També d'efemèride va la cosa a Andratx, ja que el Centre Cultural Sa Taronja, que gestiona amb dedicació i afany Tina Horne, celebra anit (21h) el desè aniversari de la seva sèrie de "Concerts de Música de Cambra". I ho fa amb un concert de la Serenata Berlín, una formació nascuda en el sí de l'Orquestra Simfònica berlinesa.

En el programa el Quartet Op. 33 número 4 de Haydn i el Quintet amb piano Op. 44 de Schumann, amb Peter Longworth al teclat i de qui podem recomanar l'enregistrament que feu sobre obres per a piano de Johannes Brahms.

Compartir el artículo

stats