Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 02
  Noviembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Sort que som ciutadans d'una democràcia

  Quins són els motius de votar per qui votam? Per defensar els nostres interessos? Però no és gens fàcil identificar-los! Depenen dels interessos dels altres ciutadans. La democràcia consisteix, entre altres principis, a reconèixer que els problemes no es poden aïllar els uns dels altres, i a més a més hi sol haver contradiccions que costa molt de superar quan s'estudien les relaciones que s'estableixen entre ells. Ens hem d'organitzar reconeixent els problemes com una realitat a què ens hem d'enfrontar emmotllant-nos a les institucions i a les lleis, que solen ser sempre incompletes i perfectibles. Ens afanyam a solucionar els problemes mitjançant pactes, ja que no hi ha solucions definitives: les soluciones definitives no existeixen, i en el suposat que n'hi hagués alguna, de solució definitiva, hauria de ser revisada, ja que la seva validesa és ben segur que tan sols seria temporal. Quina seguretat deu donar la creença en les solucions definitives, tenir una resposta única, gaudir d'una seguretat basada en convenciments que superen la individualitat de cada ciutadà perquè tan sols es considera un únic subjecte de la història: el poble, com un monòlit, el poble les arrels del qual es poden trobar sense dificultat en fets desenvolupats segles enrere, adobant-los, això sí, segons convengui.

   

  Motiu: reflexió sobre l'escrit de Cristòfol Soler, titulat 'Som un sol poble'

  http://www.vilaweb.cat/noticies/som-un-sol-poble/

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook