Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 03
  Febrero
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Retrat de la pianista Erika Nissen

  Mir el retrat de la pianista Erika Nissen, d'Erik Werenskiold. El retrat és un record que reposava en el meu cervell, gairebé retocat després d'alguns anys, i que ara em permet descobrir l'experiència, no tan sols la meva sinó la d'altres. Les mans de la música mentre interpreta, aquesta llum que sembla dibuixar el temps, cent anys, la vida d'un segle sencer que ens transmet tot allò que imaginam, perquè aquella música ha de ser imaginada, sí, ben imaginada. Ara acab d'arribar del carrer i mir la meva casa com si la pogués interpretar, ja que la casa té una imatge que pot ser musical, o interpretable per la imaginació. I mir la cara d'Erika Nissen, que jo he de poder entendre amb un sentit musical.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook