Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 15
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mallorca

  Pluja d'hivern

  De matinada començà a ploure. Se sentien els suaus cruixits de les fulles de les plantes enfiladisses en interposar-se en el camí de l'aigua, i després, al cap d'una estona, les teulades gotejant. Em vaig tornar a adormir bressat amb el renou de la pluja, i en aixecar-me vaig sortir tot d'una al jardí i vaig ficar una branca seca en la terra. S'aficava tres o quatre centímetres sense dificultat, així que la pluja havia resultat profitosa, no un ruixat com altres pics. El cel seguia completament cobert a mitjan matí, sense niguls diferenciats, com si poguéssim esperar més pluja al llarg del dia. En el pla, els ametlers tenien les flors ben netes de pols, i el blanc era suau com si la natura les hagués netejat pacientment. Hi havia gorrions bevent feliços entre les herbes.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook