Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 22
  Julio
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Llibres

  Pascal Bruckner

  Es titula Un buen hijo, de Pascal Bruckner. És una novel·la terrible, sobretot al començament, però després a poc a poc deixa de ser-ho, quan les reflexions donen un poc d'alè a la relació entre el protagonista, que és l'autor del llibre, i el seu pare. 'Créixer és començar traint, travessant fronteres, rompre els lligams, abandonar el poble (massa petit), la pròpia llengua (massa familiar), els personatges propers (massa domesticats); és elegir un poble, una cultura, com a nova pàtria. M'havia matriculat en el Lycée Henri-IV de París i preparava la meva partida febrilment, segur que hi havia una altra vida, més densa, que m'esperava a poques hores en tren. Anava a entrar en el futur, agafaria les regnes del meu destí, abandonaria l'engrut provincià, el monòton infern del papà-mamà.No vaig quedar decebut: la capital superà totes les meves expectatives'. Sembla el pensament racional sobre el qual s'instal·là la cançó Me n'aniré de casa, de Maria del Mar Bonet.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook