Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 07
  Agosto
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  MUSICA

  Música contemporània, de Joan Margarit

  La música contemporània a vegades és un enigma, com si per arribar-hi haguéssim de travessar paisatges desconeguts que a priori no anuncien res. Però sense adornar-nos-en, ens arriba des de molts d'indrets, i se'ns fan comprensible possiblement perquè l'associam a pel·lícules. De fet, moltes bandes sonores acaben per instal·lar-se en el nostre subconscient, i són assimilades a força d'escoltar-les en els moments més inesperats. Qui no està familiaritzat amb la música de Leonard Bernstein de West Side Story, per exemple. En el poema 'Música contemporània', Joan Margarit diu que Els rèquiems compostos pel meu temps / són com si barregessin el cant gregorià / amb els sons violents i intempestius / d'un edifici en construcció. La bona poesia pot arribar a explicar-nos d'una manera sensible allò que sembla més inconcret, o més incomunicable.

   

   

  Postil·la.- El poema 'Música contemporània' és del llibre 'Des d'on tornar a estimar' 

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook