Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 02
  Septiembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Notícies

  Llegir el diari

  Llegir el diari, sovint, és una manera de capficar-se en uns fets que no semblen reals. Les preocupacions dels polítics locals que ens governen, cada pic més allunyades de les necessitats dels ciutadans; la impossibilitat d'entesa entre el Govern de l'Estat i la Generalitat de Catalunya; l'exili dels que fugen de les guerres que no serveixen per a res; els sotracs de les borses, que semblen empeses per unes mans que no responen a cap lògica racional: el Món avança i retrocedeix alhora. Angela Merkel fa equilibris per mantenir un cert ordre en la idea d'Europa, Duran i Lleida s'esforça a mantenir obertes les portes del diàleg, Obama és gairebé l'únic dirigent preocupat per l'escalfament global. Record un poema de Gabriel Celaya que acabava amb aquest vers: Lo demás es silencio. Era una reflexió sobre el que hi ha més enllà del món on vivim. Per ventura, la lectura del diari ens ha de dur a reflexionar sobre les maneres de viure amb els problemes que no es resolen, i que semblen eterns. Com si el silenci del vers de Celaya pogués ser completat amb un enfilall d'impossibilitats que s'han de resoldre, sia com sia, abans de qualsevol transcendència indemostrable.

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook