Blog 
Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra
RSS - Blog de M Angel

El autor

Blog Mirades a Ciutat / Los límites de la tierra - M Angel

M Angel

Com un viatger, que de sobte es reconeix en una fotografia. // A los lejos unos árboles, y el tiempo que bordea la realidad, y la moldea, y la envilece y exalta, y la construye.

Sobre este blog de Mallorca

Desde muy temprano las calles de Ciutat buscan un interlocutor, o un gesto que sea premonición de algún conocimiento. // La tierra, con la que se produce este intercambio en el que hay que ser consciente de los límites.


Archivo

 • 07
  Octubre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Ciutat

  Avui matí

  Hi ha dues al·lotes joves en el començament del carrer d'Unió. Una d'elles duu un llacet de color vermell al cap, i en el tassó de plàstic tan sols hi ha unes monedes. Fa poc que deuen haver arribat, i qui sap on és la dona major que romania asseguda en el cap de cantó amb la plaça. 

  Compr el diari mentre dues persones parlen amb sorna sobre el ball d'una part dels diputats davant el Parlament. A noltros què mos importen ses banderes, diu un d'ells, però ells en viuen: uns les posen i els altres les lleven. S'ho passen ben bé, fixa't que tan sols es dediquen a allò que crida s'atenció.

  Camín pel carrer de Sant Jaume, que és tan harmoniós, una mica deslligat de la realitat que ens ha de fer pensar en la vida plena de sotracs que hem de suportar, fort i no et moguis. M'atur a comprar cafè i parl una estona amb el venedor, un jove que treballa i estudia alhora.

  A la plaça de Madrid un grup de vells parlen com si el món tengués una explicació plausible. No m'atur, seguesc cap a ca meva, i un home que es creua amb mi està a punt de caure després de travelar amb una rajola de la voravia. Dos padrins, ell i ella, passegen els néts amb la graciosa vitalitat dels que fan el que fan amb il·lusió.

   

   

  Denunciar
  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook