Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 01
  Junio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  ¡Vaja quines anelles de ceba!

  ¡Vaja quines anelles de ceba!

  Na Mar, la community del diari, m'havia parlat molt bé d'aquest restaurant. Concretament de les seves promocions: "Hi fan ofertes molt interessants, per exemple, un menú per a 2 persones ens va sortir a 15 euros i els plats no estan gens malament". Després d'uns mesos, vaig anar a comprovar-ho dimecres passat al migdia, i la veritat és que s'hi menja molt bé a molt bon preu. Tenen un local amb una agradable terrassa i un interior guapo. Va ser aquí on vaig gaudir dels llagostins arrebossats amb coco acompanyats de salsa de mel i mostassa, a més de natxos (gairebé no me'ls acab de la quantitat que hi posen!).

   
  El menú inclou l'estil californià, una mena de tex-mex, amb plats més elaborats d'estil mediterrani, amb el que el restaurant és ideal per a menjar amb la família, els nens o celebrar una vetllada més íntima i especial.
   
  D'entre les seves especialitats cal destacar el gall de Sant Pere acompanyat d'unes boníssimes anelles de ceba (quina delícia!), com també les fajitas amb carn de vedella i pollastre.
   
  Ara bé, Paul Enabulele, propietari del restaurant, em va comentar: "Encara que sigui nigerià, les paelles, sobretot la de llamàntol, em surten molt bones". Per això, em queda pendent una altra visita per comprovar-ho.
   
  Per acabar el menjar, no hi va faltar el seu original brownie, servit en una copa, amb gelat i nata.
   
  Preu mitjà: 12-20 euros.
  ____________
   
  Molí 2
  Adreça: Carrer de la Industria. Molí 2. Palma
  Telèfon: 971 28 87 16
  Horari: Abierto de lunes a domingo
   
   

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook