Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 16
  Julio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Selecta carta a Valldemossa

  Selecta carta a Valldemossa

  La Plaça de la Cartoixa amaga autèntiques sorpreses gastronòmiques com el bar Roquissar.

  Aquest exquisit i petit restaurant informal ens fa gaudir amb una selecta carta de propostes. Totes compten amb la garantia del cuiner José María Jordán, gallec de naixement i mallorquí d'adopció. La meva primera trobada amb ell va ser al restaurant Casa de Comestibles, un projecte actualment en stand by, en el qual vaig gaudir del bon menjar gràcies al seu gran saber culinari aplicat a productes frescos i de temporada.

  Al bar Roquissar m'ha tornat a fer gaudir amb la nova carta d'estiu. Ens hi proposa suggerents plats ideals per compartir a la seva fresca terrassa i a la seva petita i bella sala interior.

  Primer ens van obsequiar amb una picada de raviolis secs (uns farcits de sobrassada i formatge, i altres de bacallà). Després vam degustar una fresca sopa de tomàtiga amb oli d'alfabaguera i, a continuació, una excel·lent escalivada amb anxoves. Tampoc no ens va decebre gens el saborós gravlax de salmó amb tàperes i mostassa que ens preparà.

  Acabàrem amb un exquisit roast beef de porc negre mallorquí amb confitura d'albercocs. La part dolça fou la sopa d'arròs amb cardamom, safrà i aigua de roses, juntament amb el minicake d'ametlles.

  Jordà sap que la qualitat es troba en el producte, com va quedar palès en la meva visita. Per això gairebé tots els seus aliments provenen de l'horta ecològica de Son Moragues, que té cuida amb afecte i amor.
  Preu mitjà: 12-18 euros.
    
  Bistró
  Adreça: Plaça de la Cartoixa, 5. Valldemossa.
  Telèfon: 971 61 62 08.
  Horari: Dilluns tancat.

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook