Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 28
  Junio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Saboroses barbacoes al Grupotel Valparaiso

  Saboroses barbacoes al Grupotel Valparaiso

  Cercar un espai agradable i fresc per passar els vespres de l'estiu és una de les missions que molts de nosaltres ens proposam. Dijous passat vaig gaudir de la barbacoa que el Grupotel Valparaío Palace & Spa posa a l'abast de tothom.

  Hi preparen, tant a la brasa com a planxa, carn, peix i marisc. Em vaig decantar per un calamar ben fresc, però va ser difícil triar: tot feia molt bona pinta, tant el salmó, com el bacallà, la carn de bou, les costelles de me...

  A més, vaig poder gaudir d'altres propostes, com l'ensalada de crostons amb bacó, l'assortiment d'embotits ibèrics i mallorquins, els pebres del Padron, el carpaccio de vedella amb parmesà... I, per descomptat, hi havia postres, tant fruita com minibrownies, maduixes amb nata, minibanofies, etc.

  La música en directe, la frecor de la terrassa i l'excel·lent servei del restaurant de l'hotel fan que aquesta sigui una proposta ideal per tenir en compte per compartir amb la millor companyia.

  Adreça: Carrer Francesc Vidal Sureda, 23. Palma
  Telèfon: 971 400 300
  Horari: Obert de dilluns a diumenge 

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook