Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 22
  Febrero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Menjant com a casa

  Menjant com a casa

  L'altre dia en Tomeu Balutxo parlava al seu Facebook com Palma barata de cara amb una velocitat de vertigen, i repassava alguns comerços que han tancat.

  El cas que tractam aquí és diferent perquè el bar-restaurant sa Bodegueta de Palma ha canviat d'amos i continuau amb una nova generació de sang jove i emprenedora: en Sam, na Caterina i en Mateu.

  Des de les 10 del matí fins a la mitjanit disposau d'un local on menjareu com a casa. Hi preparen bones i originals tapes com les croquetes d'arròs amb curri, els boníssims bunyols de pastanaga i col, les croquetes de cuscús o el tombet.

  A més, cada migdia de dimarts a diumenge, preparen menú casolà 100% per només 9,90 euros. Els dimarts hi fan sopa i bullit, els dissabtes, cuscús imperial, i els diumenges, paella, fideuà o arròs negre.

  Però això no és tot, també ens ofereixen una llista de plats de cuina mallorquina com el bacallà amb ceba confitada, les sopes mallorquins, els escaldums de pollastre amb pilotes, els pambolis, el llom amb col, entre altres suggeriments.

  De postres, us recoman el flaó, típiques postres eivissenques a base de formatge i herba-sana elaborades per en Sam, la tigretona, un 'invent' de na Caterina que agrada moltíssim, o l'apple pie, unes postres angleses que agradaran a qualsevol llépol de Mallorca i d'arreu del món.

  Per cert, cada dijous, a les 19 hores, podeu practicar anglès amb en Sam, que també és professor d'anglès, alhora que gaudiu d'alguna de les seves nou infusions.

  Cafè-restaurant
  Direcció: Carrer de Sant Crist, 2. Palma.
  Telèfon: 971 72 26 62.
  Horari: Dilluns tancat. 

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook