Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 06
  Julio
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mallorca Gastronomia Es Vaixell

  Llonguets amb aire de la mar

  Llonguets amb aire de la mar

   

  Una de les cafeteries amb més solera del Portitxol és Es Vaixell. Aquest petit establiment, que es diferencia dels similars perquè hi sol tenir una clientela preminentment autòctona, és un dels temples del llonguet a Palma. Fa un parell d'anys que el visit, principalment per dinar, però cal esmentar que tenen la cuina oberta de dilluns a diumenge, de les 9  del matí fins gairebé la mitjanit.

  Es Vaixell agrada perquè hi fan bons llonguets, generosos i variats (truita, pollastre, trempó, camallot, anxoves, pebres amb llom, etc), com també una interessant oferta d'amanides, la meva preferida, la de llenties amb parmesà (que m'agrada compartir amb un llonguet de pollastre amb trempó).

  El tracte és correcte, hi fan bon cafè (100% aràbic), i no fan reserves; per això, heu de saber que si hi anau, per ventura haureu d'esperar una mica, sobretot per romandre a la terrassa.

  C/ Vicari Joaquim Fuster, 13. Palma Tel: 971 248 890

   

  Llonguets amb aire de la mar

  Llonguets amb aire de la mar

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook