Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 20
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Impuls i passió

  Impuls i passió

  N'Albert cuina des de l'ànima. Ell ho és tot a Ca la Juanita: cuina i serveix. És simplement impuls tallant la ceba, preparant el brou, traient la porcella del forn... només cal mirar-li les mans.

  El nom del restaurant fa honor a les fàbriques de farina que va regentar el seu avi a Maria, Muro i Palma . En la meva visita, vaig menjar sol, a la barra, amb ell al davant, i vaig viure-hi un autèntic espectacle en el qual la passió per cuinar era la protagonista. Em va comentar n'Albert que compagina la seva professió amb la dedicació als seus dos fills, mentre, no aturava ni un segon de fer-ho tot alhora: parlava amb els clients, servia 3 vermuts, preparava un salmó confitat amb taronges i cobrava a una de les tres taules del local.

  He dit que hi vaig menjar tot sol, però el restaurant era ple i sempre pots fer una agradable conversa amb la persona que s'asseu al costat. De fet, el local només té 3 taules i estan sol·licitadíssimes. El motiu és la qualitat dels plats de Ca la Juanita. N'Albert cada dia visita el mercat, primer els pagesos de Pere Garau i, després,  compra el peix a l'Olivar. Diariament elabora entre 4 i 6 suggeriments. Dijous passat havia preparat una exquisida crema de poma, panses i formatge blau, una espectacular costella de porc glasejada (sense os) i un saborós bullit. També cal destacar el salmó confitat amb taronges, amb un toc de llimona i coriandre, i el bonítol amb ceba, anís i taronja.

  Preu mitjà: 12-15 €. Només obre als vespre prèvia reserva d'un mínim de 6 persones .
    
  Cuina creativa
  Adreça: Flassaders , 4 . Palma.
  Telèfon: 653 44 12 08.
  Horari: Obert cada migda de dilluns a dissabte.

   


  Mostra-ho en un mapa més gran

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook