Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 20
  Julio
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mallorca Gastronomia Fernado Barea Posada del Marquès Esporles

  Fernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del Marquès

  Fernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del Marquès

  El cuiner Fernando Barea és el nou cap de cuina de l'hotel Posada del Marquès. Aquest idil·lic hotel ha apostat per un canvi de cuina en què l'arròs hi tendrà un paper destacat. De fet, com a bon valencià, Barea presumeix de cuinar bones paelles, com la d'ànnera amb bolets, una de les més populars. 

  A la seva carta, tampoc no hi falten altres plats que abasten des de les ensalades o les picades, com els natxos amb guacamole casolà fins a la carn o el peix, també amb tocs orientals, com és el cas del tàrtar de tonyina. També destaca per oferir una selecció de vins de Mallorca.

  L'arribada de Barea a la Posada del Marquès coincideix amb el canvi de gestió de l'hotel, que des de fa 15 dies té al capdavant el també valencià Íñigo Ochoa. Durant 5 anys, Íñigo Ochoa ha estat al capdavant de l'hotel Cas Xorc de Sóller, un establiment turístic de característiques molt similars, ja que els dos boutique hotels es troben enmig de la Serra de Tramuntana i tenen poc menys de 20 habitacions.

  Cal destacar la terrassa panoràmica de l'hotel i la sala interior, que s'ubica dins l'antiga tafona de la possessió, ubicada a la zona del Verger d'Esporles, a només 4 kilòmetres de la localitat.

  Fernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del MarquèsFernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del MarquèsFernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del MarquèsFernando Barea agafa la cuina del hotel Posada del Marquès

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook