Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 26
  Julio
  2017

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mallorca Palma Gastronomia Tall de Carn

  El restaurant Tall de Carn s'estén a Palma

  El restaurant Tall de Carn s'estén a Palma

  Fa un any i mig, parlava de l'obertura del restaurant Tall de Carn, al carrer on va néixer el gran poeta Bartomeu Rosselló Pòrcel, concretament al carrer de Sant Llorenç, al barri de Santa Creu de Palma.

  Des de fa 5 mesos, la mateixa propietat, encapçalada per Carlos i Mariana, compten amb un nou local, ben a prop de de les avingudes i del carrer de Sant Miquel. Hi continuen amb la mateixa filosofia: oferir un bocí de carn conegut en anglès com a flat iron steak. És un tros delicat, tendre, que es pot assaborir en diferents formats:

  - A la planxa: 150 g, 280 grams i 400 grams.

  - Cru: com a tàrtar.

  - Hamburguesa: sobre la qual us parlaré més endavant.

  Carlos comenta que aquest local està pensat més per als residents perquè és obert a migdia i vespre, i perquè l'altre negoci, tot i oferir la mateixa carta, té com a principals clients els turistes que passegen per Palma. La idea de crear-lo néixer fa un parell d'anys... Va arribar a Mallorca l'any 2002 procedent de l'Argentina. Aquí, a l'illa, es va dedicar a importar carn, per la qual cosa coneix molt bé el sector. Un dia va descobrir el flat iron, "un tall de carn que vaig descobrir a Londres i que obre camí als Estats Units. Vaig trobar el concepte molt interessant, a més de ser un tall de carn de vedella molt saborós, totalment desconegut a Mallorca", confessa Carlos. "Després de fer-hi moltes voltes, vaig decidir cambiar d'aire i obrir el meu propi negoci".

  Una de les novetats que presenten a la carta, amb motiu de l'obertura del nou local de Palma, és l'hamburguesa Madison. La carn està feta amb flat iron i la serveixen en un pa d'hamburguesa cruixent i amb un pisto de pebre del Piquillo, pernil salat i bacó, salsa maonesa (amb un toc de mostassa i xili), i formatge cheddar. Se serveix opcionalment amb ensalada i/o amb patates fregides, tallades al moment. Us assegur que aquesta hamburguesa és tota una delícia, per 11,5 euros. 

  La carn prové del nord de l'Estat, principalment de Galícia i d'Astúries, de vedella vella, per això és més gustosa. 

  També hi podeu tastar samoses de flat iron especiades amb sweet chili i mossegadetes de formatge provolone; a més de postres fetes amb escumes de mango o de caramel i gelats casolans fets per Miss Fleur.

  Preu mitjà: 15-20 euros.

   

  Més informació:

  Carrer de Cecili Metel, 3. Palma

  Obert de dilluns a dissabte. Migdia i vespre.

  Reserves al 971 89 66 71

  El restaurant Tall de Carn s'estén a Palma

  El restaurant Tall de Carn s'estén a PalmaEl restaurant Tall de Carn s'estén a Palma

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook