Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 07
  Noviembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  De menú al centre de Palma. Restaurant s'Oli 13

  De menú al centre de Palma. Restaurant s'Oli 13

  Sense el trull de carrers com Sindicat o Sant Miquel, però a només uns metres d'aquests, trobam aquest interessant restaurant especialitzat en berenars i menús de migdia (a 9 euros i 6,5 mig menú). S'Oli 13 és un local amb gust, ben decorat i que només amb 3 mesos de vida promet molt. La seva cuina és senzilla, bona i casolana, mentre que el local convida a quedar-se de la mà d'escultures, quadres o escorredors que fan la funció de làmpada. A la part artística cal destacar les formigues de Climent, el rellotge de Guido Dethelm, les escultures de Paula Bourdette i Toni Serron, a més dels quadres de Maria Carbonero. De fet, fa anys, Carbonero tenia el seu estudi a la mateixa plaça, una font d'inspiració per a molts dels quadres que decoren les parets de s'Oli 13.

  Sobre les especialitats culinàries us he de dir que na Caterina Sitjar és la madona dels fogons. Vaig tastar uns saborosos espaguetis amb pesto, peix a la llauna i els dos pastissos del dia (de pastanaga i de formatge), tot molt bo. Al costat de Caterina, hi ha na Pilar Bonet, qui s'encarrega de la sala i també d'alguns plats dolços. L'experiència de les dues en el món de la restauració és poca però la seva inquietud, les seves ganes de fer feina i la seva dedicació assenyalen futur i èxit, com el van tenir en la seva anterior professió. Quina era? Us suggeresc conèixer el restaurant, tastar els seus plats i demanar-los-la vosaltres mateixos.


  Berenars i menú
  Adreça: Plaça del Banc de l'Oli, 13. Palma.
  Telèfon: 971 49 50 69.
  Horari: Obert de dilluns a dissabte.

     Mostra un mapa més gran

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook