Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 21
  Junio
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Can Toni Moreno: Fresc i boníssim

  Can Toni Moreno: Fresc i boníssim

  Sens dubte classificaré aquest restaurant com un dels meus preferits. Val la pena conduir carretera que ens duu en aquest establiment familiar per degustar els plats que en Pep Llorenç Ferragut prepara a la seva cuina, a base d'arròs, peix i marisc fresc.

  Son pare, en Pep Ferragut, atén exquisidament a la sala tots els desitjos dels clients, i em consta que ha fet tota la vida gràcies a la recomanació que em va fer el meu amic Gabi.

  En Pep Llorenç va aprendre la base de la cuina en a Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, però confessa que tots els secrets culinaris que demostra en els seus plats es deuen a la seva tia i sa mare.

  Bon exemple d'això, és el seu arròs de barca, amb llamàntol, una delícia. Com ho va ser la coa del llamàntol en rodanxes que serveixen amb ceba, amb tot el seu gust característic.

  També prepara tapes de les seves especialitats, com el boníssim calamar saltat amb alls o una de les seves especialitats: el pop a l'antiga, amb un lleuger arrebossat que se'ns presenta a la boca tendre i amb un puntet cruixent.

  De postres, us recoman el flam de brossat i poma o el pastís de mandarina. Per cert, ara que arriba l'estiu, no oblideu pegar un capfico a la caleta que hi ha als peus del restaurant.

  Preu: 20-30 euros

  __________

  Adreça: Carrer del Port del Canonge, 2 Port del Canonge (Banyalbufar) 

  Telèfon: 971 61 04 26

  Horari: dilluns tancat


   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook