Blog 
Gustosament
RSS - Blog de Bartomeu Font

El autor

Blog Gustosament - Bartomeu Font

Bartomeu Font

Apassionat per la gastronomia, amb titulació VIP per menjar des d'un pamboli a una degustació de sushi, sense manies ni compassió.

Sobre este blog de Gastronomia

Novetats, ressenyes i curiositats d'àmbit gastronòmic


Archivo

 • 22
  Enero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Autèntic i de qualitat

  Autèntic i de qualitat

  És curiós que un alemany, Helmut, sigui qui ens ofereixi la possibilitat de gaudir dels plaers autòctons. Ara bé, això de 'alemany' es pot substituir per 'mallorquí' atès l'interès que mostra per l'illa, la seva cultura i la seva llengua (parla un perfecte català de Mallorca).

  Es Rebost ofereix saboroses propostes en què el producte mallorquí és el rei. Jo mateix vaig gaudir amb les amanides, concretament l'Empedrat (bacallà, mongetes, fulles tendres, tomàtiga seca, olives pansides), amb els cruixents llonguets del Forn Ca sa Camena, com el de formatge maonès, albergínies i pebres, i amb ladeliciosa hamburguesa mallorquina (amb sobrassada, quetxup de tomàtiga casolana, ceba tendra i julivert).
  Les sopes del dia, que triomfen entre els clients, com també els plats servits amb les galletes Gori de Muro, ja siguin trempades o servides amb salaons de la mediterrània, són altres de les seves especialitats, com també ho són els seus sucs naturals i els iogurts que ells mateixos preparen.

  El seu secret: oferir el millor gràcies a un grup d'artesans que els proveeixen de productes excel·lents, que també podeu adquirir al mateix local.

  En la meva propera visita ja tenc pensat el que prendré mentre consult el diari i el meu correu electrònic a través dels iPad que hi ha a Es Rebost: torrades de suquet de sobrassada amb mel, poma i vi ranci, cervesa mallorquina artesanal Galatzó i pastís de garrova. Algú s'hi apunta?

  Etno-Food
  Adreça: Avinguda de Jaume III, 20. Palma.
  Telèfon: 971 71 00 00. Horari: Obert de dilluns a dissabte. Web: www.es-rebost.com

   


  Mostra un mapa més gran

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook