Llibreries

Llibres Colom

Plaça del Bisbe Berenguer de Palou, 11, Baix 07003 Palma

Llibres Colom.

Llibres Colom. / R. Sanz

Redacción

Llibres Colom va obrir l’any 1965 sota el nom d’ESAGO. Durant molts anys el seu negoci principal va ser la venda d’enciclopèdies, comptant amb una àmplia xarxa de venedors per totes les illes, a més de tenir la llibreria oberta al públic.

Cal destacar la tasca editorial duta a terme per Vicenç Colom amb la publicació de La Història de Mallorca, el Corpus de Toponímia de Mallorca juntament al Mapa General i el Die Balearen de l’Arxiduc Lluís Salvador, obres que esdevingueren indispensables per a la societat mallorquina.

A finals dels anys 80, la seva filla Marián es va incorporar al negoci i al cap de poc temps la llibreria va passar per dues grans reformes i va ampliar l’espai dedicat a la venda de llibres. A partir de l’any 2007 va passar a anomenar-se Llibres Colom.

En aquests darrers anys han canviat la manera de treballa. Per ells el client és el primer, i a més d’assessorar-lo en les seves lectures, gràcies a les noves tecnologies, és possible donar cada vegada un millor servei i més ràpid que antigament. Compten amb una web i serveixen llibres a domicili. Colomés una llibreria de referència a Palma, i actualment la més antiga.