Llibreries

Embat Llibres

Passatge Particular Joan XXIII, S/N, 07002 Palma

Embat Llibres

Embat Llibres

El març de 1975 s’obri Embat llibres, una llibreria universitària: pedagogia, psicologia, història, ciències naturals, narrativa, seccions que s’han anat modificant al llarg dels anys. La seva obertura coincideix amb la mort de Franco i en un moment d’efervescència i consciència política.

El 1979 entren a formar part de l’empresa gent nova, en una situació difícil, però amb ganes de tirar endavant el projecte per ser una llibreria de referència i sobretot arrelada al territori, amb consciència de país , llengua i literatura. Sempre han cregut que la cooperació amb les entitats de casa nostra és imprescindible per saber la terra que trepitjam.

Alguns dels seus còmplices són el lectors i els escriptors, alguns ens han deixat, Guillem Cabré, Mario Benedetti, Damià Huguet, Jaume Fuster, Maria Antònia Oliver, Antoni Serra i molts d’altres que han deixat un gran record. Però la vida continua i hi ha noves generacions i la literatura és la clau del futur.

Al llarg dels anys han organitzat Jornades de literatura infantil, un festival de novel.la i cine negre, el Febrer Negre (tretze edicions), el Club Mosqueiro (11 anys) i el Club Krug de literatura russa.