Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

PASSEIG DE RONDA

Cultura a Llubí

Carrer de Llubí. RAFEL PERELLÓ

Son Ramis

1- Passejar per Llubí és retrobar racons i carrers amb gust de poble, amb cases de façana i estètica de fa temps. A Llubí han sabut valorar la seva arquitectura per tal de conservar els aires de l’època dels nostres padrins. N’és un exemple l’entorn històric que rodeja la plaça de Son Ramis, “un dels dos nuclis inicials, l’altre està sobre un turó cap a Tramuntana”, puntualitza l’eclèctic amic Rafel Perelló, autor de la foto que acompanya aquest escrit.

Bach a Llubí

2- Per segon any consecutiu he estat convidat a participar en els actes culturals d’estiu que organitza el col·lectiu Pedra Foguera amb al patrocini de l’Ajuntament de Llubí. Un plaer i un honor poder establir conversa sobre música amb persones que agraeixen la comunicació i aporten calor humà a la feta. L’any passat ens acostàrem a la figura de Beethoven, per la coincidència del dos-cents cinquanta aniversari del seu naixement. Enguany el protagonista ha estat Bach. Aprofitant alguna efemèride? Doncs no, per parlar de Bach no es necessiten excuses.

Festes

3- L’acte en qüestió, que fou presentat de forma poètica i entranyable per Cati Figuerola, fou un més dels que s’anuncien per les Festes de Son Ramis, que han omplert aquella plaça de truis diversos. De fet, la programació cultural llubinera és extensa. Vos recomano que hi estigueu atents. Entre altres coses i ja que hem esmentat Bach, vos puc anunciar que el proper 30 d’octubre el teatre local acollirà un concert en el qual l’Orquestra de Cambra de Mallorca interpretarà els Concerts de Brandemburg. Paraules majors.

Compartir el artículo

stats