Suscríbete

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de Ronda | Neu, Neules i Teatre

Muntanyes bessones d’Alaró.

Música i paisatge

¶Anant cap a Alaró, a un concert matinal d’orgue, dissabte passat, el paisatge i el clima ens portaren una meravella: les muntanyes llunyanes de la Serra, nevades, o millor dit, enfarinades, emmarcades per les muntanyes bessones, la del Castell i la del Puig de s’Alcadena. Visió poètica i de temporada, o d’instant, ja que a la tornada, després del recital de Bartomeu Bennàssar a l’orgue de Sant Bartomeu, amb Bach com a centre del programa, ja no poguérem gaudir de la imatge: les boires ho impedien.

Decoració

·A Alaró estant, plovent, poguérem veure part de la decoració del municipi. Neules als carrers, però no de les que hom espera veure per Nadal i cap d’Any. Eren neules blanques, això sí, grosses, però amb el contorn dibuixant elements d’Star Wars. Segons m’informa l’amic Joan Riera, les va fer Gabriel Amer, l’electricista que s’encarrega de l’ornamentació nadalenca del poble.

Teatre

¸I d’Alaró passam a Campos. I és que el proper dissabte dia 9, a les 17h, el Teatre Escènic ens proposa La Pruna i la Lluna, un espectacle per a tota la família que sembla prou interessant. Segons ens diuen els organitzadors, na Vanessa Varela i en Toni Puig, creadora i actriu/cantant de l’espectacle i productor artístic i de so, respectivament: “Està pensat per joves de 2 a 99 anys”.

Compartir el artículo

stats