Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Camins

Jordi Domènech.

Sortir a caminar és sempre una bona opció, una alternativa saludable a quedar-se a casa. Si el fet de restar aturats ens permet llegir, passejar és una activitat que es pot fer amb música. Un bons auriculars i un bon aparell permeten fer exercici acompanyat de Beethoven, Bach o Mahler, si sou de la clàssica, de Beatles, Yusuf o Paul Simon, si sou més del pop i Metallica o ACDC si tirau cap el heavy.

El passat 13 d’octubre començà al CaixaForum de Palma un cicle de conferències que amb el títol d’Els secrets de la veu imparteix el contratenor català Jordi Domènech, un dels grans de la interpretació musical segons criteris historicistes, Música antiga. Segons consta en el programa, el cicle, que durarà fins el 17 de novembre, en sessions setmanals cada dimarts, es centrarà en l’òpera, l’oratori, la cançó i la cançó popular.

La UIB i la Fundació Amadip Esment, que presideix Montse Fuster, treballen per oferir un programa de visites guiades al campus universitari amb usuaris de l’entitat, el qual aporta valor social a l’atenció als visitants. Bona iniciativa.

Compartir el artículo

stats