Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Epígrafe

Amb màscara

Art vocal Ensemble.

Art Vocal

El grup musical Art Vocal Ensemble, que lidera el músic Llorenç Gelabert, ens comunica l’inici d’un nou curs musical que, segons comenten els seus membres sempre s’haurà de comptar “amb el neguit i la incertesa que ens marca la pandèmia del COVID-19, emperò amb la il·lusió infinita”. Durant aquest curs es presentaran quatre noves produccions musicals i es durà a terme la quarta edició del Seminari de Cant Coral, amb la presència del musicòleg i especialista en repertori gregorià Juan Carlos Asensio.

Llibre de cuina

A través del qui ha estat l’editor del volum, Climent Picornell, m’arriba la notícia de l’edició d’un nou llibre de cuina amb el segell d’El Gall. Es tracta d’una recopilació d’articles que el periodista felanitxer Andreu Manresa ha escrit a les pàgines del diari El País durant anys. El títol El menjar i les illes i de ben segur que tendrem ocasió d’analitzar-lo i tastar-lo properament en aquest suplement. 

Fira

Comença la Fira del llibre. Fira amb temps de pandèmia i de màscares. El lloc triat per a dur a terme la festa dels llibres és el pati de la Misericòrdia de Palma i les dates, des de demà divendres i fins dilluns dia 12. Hi podeu anar matins i horabaixes. És obligat passar-hi, mirar, rebostejar i, naturalment comprar.

Compartir el artículo

stats