Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Va de fotografies

Ívori, el caprici d’una raça superior. Lisette Pons

París El fotògraf mallorquí Nando Esteva ha estat distingit amb diversos premis en el certamen PX3 de París. Aquests guardons li han estat concedits per unes sèries fotogràfiques que porten per títol: Inflorescència, Exquisit Equilibri, Llunyania i Passatemps creades durant el confinament COVID-19.

El Premi PX3 de Fotografia de París es va fundar el 2007 i des de llavors s'ha convertit en un dels premis de fotografia més prestigiosos d'Europa

Elefants La fotògrafa Lisette Pons, col·laboradora eventual d’aquest diari, té una història per contar, ja que va viure el confinament a Kenya, “posant en marxa un projecte atrevit i apassionant”, segons ens comenta ella mateixa. Apassionada per la recerca dels nostres orígens: “Avui, quan moltes cultures desapareixen, té sentit recordar i demanar-se què hem fet, com i per què. Només amb el coneixement del passat i molt conscients del nostre present, tal vegada podrem decidir el que volem pels nostres futurs”. I acaba preguntant-se: “Evolució?” Fa unes setmanes i durant sis dies, el diari El País convidà Lisette a publicar les seves fotos a la secció Exposición, dedicada a mostrar setmanalment l’obra d’un fotògraf. Enhorabona Lisette.

Compartir el artículo

stats