Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Decíamos ayer. Sembla que era ahir

Can Alcover.

Parafrasejant Fray Luis Amb les ganes i l'esperança de tornar, aquest suplement va deixar de publicar-se a partir de la situació de confinament. Era el mes de març. Han passat sis mesos. Però com dèiem ahir, com hem dit sempre, els col·laboradors volem tornar amb força i plens d'il·lusió.

Com Alcover a La Relíquia "Faune mutilat,/ brollador eixut,/ jardí desolat/ de ma joventut" Així comença un dels grans poemes alcoverians, en el qual el poeta recorda els temps passats. "Sembla que era ahir" escriu, com a metàfora de la infantesa. I per nosaltres, els de Bellver, també sembla que era ahir que ens recloíem a casa i somniàvem en el dia d'avui, el del retorn del suplement, el del retorn al contacte amb els lectors, el vertader motor de tota publicació. Què seria dels escrits sense els qui els llegeixen?

Sense Bayreuth Normalment, amb el primer número de Bellver de setembre, publicàvem la crònica d'un dels grans festivals d'òpera del món, el que té lloc a la ciutat alemanya de Bayreuth, en el teatre prop de la tomba de Wagner. Enguany no podem fer-ho, el festival, com molts d'altres, es va cancel·lar fa uns mesos amb l'esperança de retornar l'any vinent, amb més força.

Compartir el artículo

stats