Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Rutes

Font de Biniatzent.

Llull Pel proper dissabte dia 29 la llibreria Ramon Llull ha organitzat una ruta per Palma rere les passes de Ramon Llull i a més amb un guia de luxe, el professor Gabriel Ensenyat. La cita serà a les 10h i és necessari apuntar-s'hi a través de la llibreria organitzadora.

Guasp El darrer llibre de Joan Guasp es titula Caminar d'assegut. Aforismes i guaspires. Val la pena. Llegir aquest volum és com fer una ruta pels camins de l'originalitat i la poesia. Un llibre per llegir poc a poc. Per assaborir sense presses. Ho ha editat Lleonard Muntaner.

Mancor Mancor de la Vall és un dels pobles més bells de Mallorca i que convé visitar adesiara. Mancor és un indret que ens permet fer caminades curtes, passejades, fins a racons des dels quals s'endevina la Serra de Tramuntana. Sortint de Mancor trobam tot un seguit de caminois que porten a mines, torrents, petits trurons, pletes, pinars i fonts que ragen. Com la de Biniatzent, que en aquesta època és de veure. Fins allà vaig arribar el passat diumenge amb amics com na Maria Antònia Pascual, una guia excepcional per conèixer aquests paratges.

Compartir el artículo

stats