Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Solsticis

Ficus del Jardí de la Misericòrdia.

Exposició. No som molt de les inauguracions d´exposicions, pens que no és, el primer dia, el millor per veure les obres exposades. Però per un amic es fa el que sigui. Així que el passat dijous dia 21, Dia de la Música i del solstici, vaig assistir a l´obertura de l´exposició que Josep Antoni Mendiola té a la Capella de la Misericòrdia, molt ben comissariada per Biel Amer. Original és el qualificatiu. Escultures que miram i ens miren. No dic més per no desvetllar ni la temàtica ni res. Allà ens trobàrem Kiko Canyelles, Pere Bujosa (l´òpera sempre present), Climent Picornell, Rafel Creus i alguns altres amics. Bones converses. Per cert, d´anada a la sala d´exposicions vaig creuar pel jardí sota l´ombra del gran ficus. Feia temps que no hi passava, hi aniré més sovint. Val la pena.

Ocells. L´apartat de Son Reus dedicat a la protecció d´animals funciona a ple rendiment. En puc donar fe. Fa uns dies trobàrem al portal de casa una oronella ferida d´una ala. Cridàrem a l´Ajuntament i ens donaren el telèfon adequat. En menys de mitja hora teníem a ca nostra una persona que s´emportà l´animal per salvar-lo.Ara bé, contrasta aquesta eficàcia i rapidesa amb la d´altres serveis. Com el de la policia nocturna o el que s´encarrega de censurar els renous. Ja pots telefonar que a partir de les onze de la nit ningú contesta. Al menys a Palma.

Llompart. L´any dedicat a Josep M. Llompart encara ens portarà bons moments. Pel proper 14 de juliol i a Ca n´Oleo de Palma primer i després a altres indrets de l´illa, el compositor Biel Oliver estrenarà unes músiques basades en textos del poeta. Hi anirem.

Compartir el artículo

stats