Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un sentit ecològic

´Missatge a la deriva´ -pot llegir el lector al pròleg de l´esmentat llibre- "és un conte ecològic que narra l´aventura de dues nenes de l´illa d´Eivissa les quals, després de trobar a la platja una misteriosa carta dins d´una ampolla de vidre, emprenen un viatge per conèixer qui l´ha escrit, el seu particular món i salvar-lo”

L´autora de ´Missatge a la deriva´, Eva Tur Antonio. JUAN A. RIERA

És un inici, una breu introducció, una mena d´obertura a fi i efecte d´incitar a la lectura d´aquest notable llibre d´humor i d´imaginació. És, en definitiva, l´essència de Missatge a la deriva, escrit per Eva Tur Antonio i acompanyat de suggerents il·lustracions que marquen i defineixen la història fetes per Sandra Anklam. Creadores nascudes el mateix any, 1976, la primera nasqué a Eivissa, la segona a Alemanya. Eva Tur es llicenciada en Filologia i els seu escrits han estat publicats a diverses revistes. Per a Sandra Anklam, eivissenca des de 2001, la pintura, les arts de les il·lustracions han set constants vitals al llarg de la seva biografia artística.

Tur i Anklam, no ho dubti el bon lector, són un excel·lent duet creatiu. I al llibre (Edicions Mediterrània, Eivissa, 2016) brollen per tot arreu, per entre les seves pàgines apareix tot per art de màgia i d´encanteri: elements d´intimitat poètica que vola dins l´esperit del llibre on l´aventura, l´odissea de les dos protagonistes principals, les nenes Ingrid i Cloe, esclaten a través d´un missatge trobat a una botella quan passejaven per la platja. Això incita a la recerca d´un misteriós personatge anomenat Taps. És l´inici de tot. Recomano la lectura de Missatge a la deriva.

Compartir el artículo

stats