Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Orsai

Queda Highland Park?

Lucas Díaz despeja un centro al área del Calahorra. ATB

Divendres em vaig sentir afortunat. Vaig tenir l’honor de presentar l’ORSAI a Barcelona. És la primera vegada que una publicació inequívocament «baleàrica» es presenta fora de Mallorca. Mil gràcies a l’esplèndida acollida de l’Espai Mallorca.

Especialment agraït als nombrosos assistents. Em va sorprendre la presència de molts seguidors “balearicos” i vull encoratjar especialment a Xavi Serra a fundar la penya blanc-i-blava del Baix Llobregat. Però, si alguna cosa em va captivar va ser l’assistència de molts joves predisposats a escoltar velles històries “balearicas”. Per a mi fer club és també això, és a dir, que al·lots i al·lotes com Laia, Lubna, Axel, Alejandro, Gemma, Josep Prohens... coneguin la història del nostre club, la valorin i, en el futur, l’estimin com jo i molts altres ho feim.

Pel que fa a l’equip, no sé si encara queden arguments plausibles que puguin esgrimir aquells que diumenge darrera diumenge han de defensar una situació que cada dia sembla menys indefensable. Salvar un empat amb un gol en el darrer minut de penal contra el cuer només és justificable seguint l’exemple de Norman Lamont quan era ministre d’Economia britànic a començament dels noranta, quan feia que un jove diputat tory, anomenat William Hague, li anàs servint didalets d’una botella de Highland Park durant la presentació dels pressupostos, per fer-li suportables les males notícies que donava a la nació.

Ara només esper que arribi Nadal i que es facin alguns canvis, a l’estil del que la premsa italiana ha batejat com «alberocidi» del Papa de Roma que s’ha hagut de conformar amb un avet de viver perquè l’impressionant avet de trenta metres i dos-cents anys que li havien regalat es trobava a una zona protegida. Perquè, si seguim així, ni el Highland Park serà suficient quan juguem com a visitants.

Compartir el artículo

stats