L'any 2006, Andreu Gelabert va trobar la finca que volia, sa Basseta (Santa Maria del Camí), per construir-hi el seu celler, on hi té sembrada la gran majoria de vinya. Hi va mantenir tots els ceps vells que va poder, que són del 1966, i en va sembrar de nous. Avui dia, té 35 hectàrees de cultiu, la més enfora és a 2 quilòmetres. Així va néixer Bodegas Angel, una denominació que remet a les primeres lletres del seu nom, no pas a cap ésser celestial.
La seva història és curiosa perquè amb 6 anys va partir als Estats Units arran d'una oportunitat laboral de son pare. Tot i això, del 1982 al 2000, va continuar venint cada estiu a l'illa. Allà va treballar a cellers de Texas i Califòrnia, especialment en la part d'administració i gestió, fins que amb l'entrada del nou mil·lenni va triar la manera de ser d'aquí i no pas l'americana, més estressant: "allà viuen per treballar, aquí treballam per viure", comenta. Sis anys més tard, com deia al principi, va trobar la parcel·la que desitjava i la va comprar. Els primers vins foren els de l'anyada 2008: Angel Negre i Blanc de Blanca, aquest darrer en homenatge a la seva filla, nascuda l'any vinent. Aquesta setmana ha tret un nou vi, que dedica a seva esposa, Mònica.
És Moni Dolç, un brisat (un orange wine, com diuen en anglès) 100% de Premsal. A la darrera verema, tots els cellers de Santa Maria es posaren d'acord per fer un vi novell brisat i el resultat de la vinya d'Angel és un vi ataronjat, amb aromes de litxi i notes de pell de taronja, que en boca no embafa gens. Es recomana servir molt fred i va molt bé com a aperitiu. Se n'han fet 1.800 botelles i està il·lustrat amb la foto d'un pàmpol de la vinya.