Suscríbete 1,5 €/mes

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Dionís a taula

Foravila 2018 Blanca Terra, un vi nascut de la passió per les feines del camp

Foravila 2018 Blanca Terra, un vi nascut de la passió per les feines del camp

Els nous cellers que es creen a Mallorca aposten per la qualitat. És el cas del petit celler Blanca Terra, de Porreres, que aviat obrirà noves instal·lacions a Montuïri. Va ser creat l'any 2014 per l'empresari Bernat Febrer com a afició. La seva filla, Maria Antònia, el dirigeix, assessorada per l'enòleg Jaume Bergadà. El nom del celler es deu al color de la terra de la finca ses Planes (Porreres), on hi ha sembrades la majoria de vinyes, mentre que la nomenclatura del vi blanc Foravila remet a la passió de Febrer per les feines del camp. Està elaborat amb varietats foranes, un 60% de Chardonnay i un 40% de Riesling, uns ceps que, seguint els consell de Bergadà, s'adapten molt bé a les característiques de la terra on s'han sembrat. El vi reposa sobre el seu sediment en dipòsits d'acer inoxidable entre 4 i 6 mesos. És un vi de color lluent, d'espiga de blat. Les aromes fresques que desprèn evoquen a croissant i a coca bamba. En boca és un punt potent i alhora àgil amb un postgust llarg i un punt sedós.

Para continuar leyendo, suscríbete al acceso de contenidos web

¿Ya eres suscriptor? Inicia sesión aquí

Y para los que quieren más, nuestras otras opciones de suscripción

Compartir el artículo

stats