Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

´Amuse-toi en Français´: Primera activitat del tercer trimestre

´Amuse-toi en Français´: Primera activitat del tercer trimestre

Publicam avui la primera activitat del tercer trimestre del concurs impulsat per Santillana Illes Balears i Diari de l'Escola, en col·laboració de l'Escola Oficial d'Idiomes de Palma, destinat a motivar l'aprenentatge de la llengua francesa entre els escolars de Mallorca. Es publicaran dues activitats cada trimestre. La segona d'aquest segon trimestre es publicarà el proper dia 16 de maig.

BASES DEL CONCURS

-El concurs en qüestió té com a objectiu motivar l'aprenentatge i la dinamització de la llengua francesa a les Illes Balears. A partir de les distintes proves que proposam en el Diari de l'Escola de Diario de Mallorca, el grup classe, juntament amb el/la professor/a implicat/da, ens enviarà les respostes per correu electrònic idiomassantillana.ib@gmail.com

-Per a cada trimestre es proposaran 2 proves. Dels centres que participin en les dues, en sortirà un guanyador que rebrà un regal pels alumnes i un pel professor/a.

-Premis per alumnes i professorat:

1 bateria externa portàtil per a mòbils i dispositius digitals per a cada alumne de la classe guanyadora.

1 val de 20 euros per al professor/a, un per a cada curs i lot de materials didàctics.

-Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu electrònic: idiomassantillana.ib@gmail.com o telefonant al: 971760882

-La data límit per enviar les respostes es publicarà al Diari de l'Escola i s'informaran per correu electrònic als centres interessats.

-Les respostes de les proves s'han d'enviar a idiomassantillana.ib@gmail.com informant del nom del centre, nom de professor/a i del curs que participa.

-El centre guanyador apareixerà al Diari de l'Escola i també s'informarà personalment per correu electrònic.

Compartir el artículo

stats