Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

Llibres del tercer trimestre de Llegir per Créixer

Llibres del tercer trimestre de Llegir per Créixer

Després de les vacances de Setmana Santa, torna Llegir per Créixer, el concurs de foment de la lectura de Santillana Illes Balears i Diari de l´Escola. Publicam avui els títols dels llibres del lectura proposats per al tercer trimestre.

BASES DEL CONCURS

1. El concurs en qüestió té com objectiu motivar la lectura dels alumnes amb una selecció acurada de lectures indicades per als cursos de segon i tercer cicle de primària i primer cicle de l´ESO. A partir de les preguntes que es llançaran a començament de cada trimestre, el grup classe, juntament amb el professor implicat, ens notificarà el seu interès per participar i ens enviarà les respostes a les preguntes per correu electrònic (llegirxcreixer@gmail.com).

2. Per a cada un dels tres trimestres es proposarà un llibre en castellà i un en català perquè l´alumnat d´un grup classe el llegeixi. Es pot participar a tots els trimestres o només a un trimestre en concret.

3. Premis per alumnes i professorat:

PRIMÀRIA: 1 lot de llibres per a la biblioteca d´aula, un per a cada curs. 1 val de 20 euros per al professor/a, un per a cada curs.

SECUNDÀRIA: 1 bateria externa portàtil per a mòbils i dispositius digitals per a cada alumne de la classe guanyadora. 1 val de 20 euros per al professor/a, un per a cada curs.

4. La data límit per enviar les respostes es publicarà via Facebook. Aquest trimestre és el 6 de juny. Les preguntes es publicaran el 25 d´abril.

5. Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu electrònic: llegirxcreixer@gmail.com o telefonant al: 971 760 882

6. Per a rebre notificacions i estar informat sobre el concurs, xerrades amb autors, altres premis, etc. només cal clicar al "m´agrada" de la pàgina de facebook del concurs: https://www.facebook.com/llegirpercreixer .

Més informació sobre les lectures i els plans lectors a:

http://www.jollibre.com (català) i http://www.loqueleo.com/es (castellà)

Compartir el artículo

stats