Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Reconeixen els esportistes en edat escolar

El Consell premia els bons resultats de 37 joves esportistes mallorquins de diverses disciplines

Els joves esportistes durant l´acte de reconeixement.

El Consell de Mallorca ha reconegut "els bons resultats" obtinguts en campionats d'Espanya i competicions internacionals de 37 joves esportistes en edat escolar que competeixen en ball esportiu, futbol sala, pàdel, tir olímpic, vela i Stand Up Paddel.

En un acte celebrat a la Misericòrdia de Palma, que comptà amb l´assistència del vicepresident del Consell Francesc Miralles, es va fer una menció especial a la trajectòria esportiva de la surfista Laura Quetglas, doble medallista de plata europea i bronze mundial.

Els 37 esportistes que han rebut un reconeixement al mèrit esportiu representen 11 clubs de Mallorca. La Federació Balear de Ball Esportiu ha estat representada pel Club de Ball Esportiu Felanitx i el Bababoom Bababoom Linedance; la Federació de Futbol de les Illes Balears ha reunit membres dels clubs de futbol sala Bar Gost-Sagrat Cor, Entreculturas Montesion, A.E. Palma Futsal, Viva Sport Masunga i Recreativo Manacor; la Federació de Pàdel de les Illes Balears ha lluït els èxits assolits per tres esportistes del club Fit Point; la Federació Balear de Tir Olímpic ha vist reconeguts els bons resultats d'Àngels Fiol, del club Tir Olímpic Manacor, en la Copa SAR Princesa Asturias i en el campionat d'Espanya de Joves Promeses; així com la Federació Balear de Vela ha lluït els pòdiums aconseguits per cinc membres del Club Nàutic s'Arenal en la Copa d'Espanya.

Compartir el artículo

stats