Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

ACTIVITATS

Futurs alumnes universitaris es preparen per ser dentistes

Estudiants de diversos instituts varen poder conèixer els estudis de l´Escola Universitària d´Odontologia ADEMA, adscrita a la UIB, i participar en diversos tallers pràctics amb material real durant una jornada de portes obertes

S´organitzaren diverses xerrades i tallers per donar a conèixer els estudis d´odontologia.

Futurs alumnes universitaris de tot Mallorca varen participar la setmana passada a la xerrada orientativa i tallers que impartí l'equip de l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA (EUO-ADEMA), en el marc de les jornades de portes obertes a la Universitat dels Illes Balears.

Durant la xerrada, Maribel González Carrasco, secretària acadèmica de l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA, adscrita a la UIB, explicà als participants a la jornada l´oferta acadèmica detallada i específica dels estudis de grau que s'imparteixen, de la metodologia docent i de la gestió administrativa. D'altra banda, detallà els pilars d'una escola que aposta "per la innovació en la metodologia d'aprenentatge basada en un procés investigador, experiencial, personalitzat i permanent, així com el foment de l'esperit emprenedor i les habilitats i aptituds permanentment en contacte amb el teixit productiu del sector de salut, l'impuls de la investigació i de la Smart School, amb plataformes digitals i on line obertes al món", digué.

Per Maribel González Carrasco, "és clau comptar amb aquests estudis especialitzats a les Balears que generen una ocupació d'alta qualitat per a més de mig centenar de docents que compten amb una formació de màxima qualificació". Segons dades d´aquesta entitat, en la pròxima dècada es jubilarà una tercera part dels professionals que exerceixen a les Illes i el relleu es realitzarà amb les màximes garanties d'excel·lents dentistes

Els alumnes també varen poder participar en dos tallers en els quals els han mostrat diferents consells d'hàbits saludables per mantenir una bona higiene bucal, tant en alimentació com en mètode per a la neteja de dents. Aquest taller fou impartit per Audrey Caballero, odontòloga i professora de ADEMA.

L'altre taller consistí a realitzar dos protocols de laboratori per observar al microscopi òptic les cèl·lules epitelials de la mucosa bucal i els microorganismes de la placa dental, impartit per la doctora i coordinadora d'Investigació de EUO-ADEMA, Nora López Safont.

Compartir el artículo

stats