Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Concurs

´Amuse-toi en Français´: Primera activitat del segon trimestre

´Amuse-toi en Français´: Primera activitat del segon trimestre

Publicam avui la primera activitat del segon trimestre del concurs impulsat per Santillana Illes Balears i Diari de l´Escola, en col·laboració de l´Escola Oficial d´Idiomes de Palma, destinat a motivar l´aprenentatge de la llengua francesa entre els escolars de Mallorca. Es publicaran dues activitats cada trimestre. La segona d´aquest segon trimestre es publicarà el proper dia 28 de febrer.

BASES DEL CONCURS

-El concurs en qüestió té com a objectiu motivar l´aprenentatge i la dinamització de la llengua francesa a les Illes Balears. A partir de les distintes proves que proposam en el Diari de l´Escola de Diario de Mallorca, el grup classe, juntament amb el/la professor/a implicat/da, ens enviarà les respostes per correu electrònic idiomassantillana.ib@gmail.com

-Per a cada trimestre es proposaran 2 proves. Dels centres que participin en les dues, en sortirà un guanyador que rebrà un regal pels alumnes i un pel professor/a.

-Premis per alumnes i professorat:

1 bateria externa portàtil per a mòbils i dispositius digitals per a cada alumne de la classe guanyadora.

1 val de 20 euros per al professor/a, un per a cada curs i lot de materials didàctics.

-Els centres interessats a participar ho haurien de comunicar als organitzadors al següent correu electrònic: idiomassantillana.ib@gmail.com o telefonant al: 971760882

-La data límit per enviar les respostes es publicarà al Diari de l´Escola i s´informaran per correu electrònic als centres interessats.

-Les respostes de les proves s´han d´enviar a idiomassantillana.ib@gmail.com informant del nom del centre, nom de professor/a i del curs que participa.

-El centre guanyador apareixerà al Diari de l´Escola i també s´informarà personalment per correu electrònic.

´Amuse-toi en français´: IES Quartó de Portmany, guanyador del primer trimestre

L´IES Quartó de Portmany de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) ha estat el guanyador del primer trimestre del concurs ´Amuse-toi en français´, que Diari de l´Escola i Santillana Illes Balears impulsen amb la col·laboració de l´Escola Oficial d´Idiomes (EOI) de Palma amb l´objectiu de fomentar l´aprenentatge de la llengua francesa entre els escolars de les Illes. Els centres que vulguin participar a la convocatòria del segon trimestre, la primera activitat de la qual es publica avui, són a temps de fer-ho seguint les bases que trobaran en aquesta mateixa pàgina.

Compartir el artículo

stats