Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Un curs per descobrir el medi ambient de les Illes

Enguany s´ofereixen activitats als espais naturals protegits, a l´Aula de la Mar i als centres educatius

Els centres educatius poden gaudir d´una àmplia oferta d´activitats d´educació ambiental.

Més de 150 activitats relacionades amb nombrosos aspectes del medi ambient. Aquesta és l´oferta d´educació ambiental que la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ha preparat per a aquest curs i de les quals podran gaudir tant els grups escolars com altres grups organitzats.

Enguany el nombre d´activitats ha augmentat de 138 a 154, amb l´objectiu d´abastar més temes i arribar a més gent. Entre aquestes activitats, hi ha les que s´ofereixen als espais naturals protegits de les Illes Balears, els tallers de l´Aula de la Mar i una variada oferta de xerrades, tallers i activitats que s´organitzen als centres educatius que ho sol·liciten.

A més de les activitats de la Conselleria de Medi Ambient i dels organismes públics que hi estan adscrits (Ibanat, Cofib i Semilla), la Guia que s´ha editat i que es pot consultar a la web també inclou activitats d´altres conselleries —com les de la Conselleria d´Educació als camps d´aprenentatge o les xerrades de la Conselleria de Territori— i dels quatre consells i les visites a l´Institut Oceanogràfic i a l´Agència Estatal de Meteorologia. Entre les novetats d´enguany hi ha que l´autocar per anar a l´Aula de la Mar serà gratuït per als centres de la part forana gràcies al Conveni amb Red Eléctrica.

Compartir el artículo

stats